Home

Goed nieuws voor de bouw. En een gemiste kans!

Klant focus jaarverslag Heembouw
Gisteren gehoord van het EIB en afgelopen woensdag gezien in nieuwsuur: de bouw herstelt zich. Dat is goed nieuws. Maar wanneer je in nieuwsuur vervolgens de 'experts' aan het woord hoort, dan word je toch een beetje droevig. De jaren van crisis hebben hen in elk geval niet uitgedaagd om de zaken anders aan te pakken. De architect die zijn oude plannetjes "afstoft", Bouwend Nederland dat weer wijst naar de politiek, want daar moet de oplossing vandaan komen...

Dit itemdoet vermoeden dat de bouw stil in een hoekje heeft zitten wachten tot de crisis over gaat. Crisis voorbij en vooruit, we gaan weer verder op de oude voet.

Gemiste kans!

Waarom niet laten zien hoe woningen ook in de crisistijd ontwikkeld en verkocht worden, simpelweg omdat hier de kopers vroegtijdig mee konden beslissen over hun droomhuis? Of hoe huurwoningen gerealiseerd worden die al voor de start bouw grotendeels verhuurd zijn, om de eenvoudige reden dat ook hier de bewoners mee kunnen praten?

Niks geen plannetjes afstoffen, ga in gesprek, weet wat er leeft, en doe er wat mee.

De klant centraal!

Onze projecten De Oevers, en Wonen boven de Hoven hebben we samen met de toekomstige bewoners ontworpen. Dankzij deze co-creatie, en door voortdurend oor en oog te hebben voor de klant zijn dit succesvolle ontwikkelingen, ook in crisistijd.

Het kan, als je maar wilt veranderen en meebewegen met de ontwikkelingen die je ziet.Dat noem ik pas echt goed nieuws!

Klant focus jaarverslag Heembouw