Home

Heembouw realiseert nieuwe huisvesting Reshift Haarlem

Reshift Haarlem
Dit voorjaar start Heembouw met de realisatie van een nieuwe huisvesting voor Reshift. Omdat de huidige huisvesting van contentspecialist Reshift aan de Ricard Holkade zal plaatsmaken voor woningbouw, moest Reshift op zoek naar een nieuwe, inspirerende plek. Deze werd gevonden in een oude R.A.C. garage aan de Nijverheidsweg in Haarlem, ooit gebouwd voor het onderhoud aan auto’s van de rijksoverheid (PTT). Een prachtig gebouw met karakter, leuke stijlelementen en bruisend voor nieuwe inspiratie.

Om van deze garage een passende huisvestiging te maken heeft Reshift voor het ontwerp Vakwerk Architecten uit Delft ingeschakeld. Het project zal in bouwteam met Heembouw worden uitgevoerd. De garage zal door Heembouw worden omgebouwd tot een moderne en creatieve werkomgeving, met een nieuwe entree annex werkcafé. De nieuwe werkplekken zullen dit najaar in gebruik worden genomen, de oplevering van de nieuwe entree annex werkcafé is naar verwachting eind 2021.

Reshift Haarlem

Reshift zal het werkcafé en de werkplekken ook openstellen voor andere bedrijven om tijdelijk of structureel ruimte of werkplekken te huren.

Over Reshift

Reshift produceert software, video en eigenlijk alle overige vormen van content en zorgt ook voor distributie daarvan, hoofdzakelijk digitaal. Daarmee bereikt het bedrijf maandelijks 8 miljoen mensen. via hun toonaangevende merken in combinatie met de specialismen Compare, Tech, IT-community’s, Games, Photography en Education.