Home

Applied Medical Europe neemt nieuwe Nederlandse productielocatie in gebruik

Nieuwbouw kantoor en productielocatie Applied Medical oplevering
Op woensdag 4 oktober vond de officiële opening van de eerste productielocatie van Applied Medical in Europa plaats. Voor dit feestelijke moment kwam oprichter en CEO Saïd Hilal uit de Verenigde Staten over. In aanwezigheid van alle medewerkers van Applied Medical Europe, de Commissaris van de koning en de burgemeester van Amersfoort, is het pand officieel geopend.

Applied Medical ontwikkelt en produceert medische instrumenten en kan met deze nieuwbouw de groei in Europa verder realiseren.Het 27.000m² grote gebouw, naar een ontwerp van Heembouw Architecten, heeft Heembouw in minder dan 13 maanden gerealiseerd. Mede door de Design & Build aanpak van Heembouw was deze snelle realisatie mogelijk. Het bevat onder meer een 2.500 m2grote state-of-the-art cleanroom die flexibel indeelbaar is. Daarnaast bevat het gebouw ruimte voor kantoormedewerkers, onderzoek, productie en de opslag van goederen.Meer zien? Bekijk hier de video.

Feestelijke opening nieuw kantoor Applied Medical Amersfoort
CEO Applied Medical Saïd Hilal, links, luistert naar openingspraatje Willibrord van Beek, commissaris van de Koning. Rechts burgemeester Lucas Bolsius.

Klik hier voor de projectpagina.