Home

De Oevers komt nu echt tot leven. De woningen uit fase 1 zijn allemaal opgeleverd en de meeste bewoners hebben inmiddels hun intrek genomen in hun mooie nieuwe woning. Ook de eerste woningen die op de vrije kavels gerealiseerd zijn, zijn inmiddels bewoond. Ondertussen is de bouw van de volgende fase in volle gang en worden 13 woningen van het type Stern deze zomer opgeleverd. De oplevering van appartementencomplex De Brigantijn is in het eerste kwartaal van 2016. De Brigantijn is voor 100% verkocht. Naast de Brigantijn komt eenzelfde appartementengebouw, de Barkentijn. In dit gebouw zijn nog verschillende appartementen beschikbaar.

Impressie nieuwbouw woningen De Oevers van Roelofarendsveen
Vogelvlucht De Oevers

Voor de mensen die graag in de Oevers willen wonen, en die niet willen wachten tot de woningen uit de volgende fase gerealiseerd zijn, zijn er nog enkele woningen beschikbaar, in verschillende prijsklassen, uit de eerdere fasen. Voor wie meer wil weten over wonen in De Oevers, is de modelwoning elke zaterdag geopend van 11.00-14.00 uur.

Uiteindelijk zullen er 292 woningen worden ontwikkeld en wordt het bestaande winkelgebied uitgebreid. Binnen de uitbreiding van het winkelgebied zal de Vomar Voordeelmarkt een nieuwe vestiging openen van 1.600 m² bvo.