Home

Bouwbeslissing nieuwe fase De Oevers

Impressie nieuwbouw woningen De Oevers van Roelofarendsveen
De verkoop van de woningen in de nieuwe woonwijk De Oevers van Roelofarendsveen, verloopt voorspoedig. Daarom hebben Hoorne Vastgoed en Heembouw Ontwikkeling, de ontwikkelaars van het plan De Oevers, de bouwbeslissing genomen voor de realisatie van de volgende fase. Deze bestaat uit 57 woningen, die voor een groot deel aan het water liggen. Na de bouwvak start de bouw. Ruim 70% van deze woningen is nu verkocht , maar er zijn van de meeste woningtypes nog diverse woningen beschikbaar.

De Oevers komt nu echt tot leven. De woningen uit fase 1 zijn allemaal opgeleverd en de meeste bewoners hebben inmiddels hun intrek genomen in hun mooie nieuwe woning. Ook de eerste woningen die op de vrije kavels gerealiseerd zijn, zijn inmiddels bewoond. Ondertussen is de bouw van de volgende fase in volle gang en worden 13 woningen van het type Stern deze zomer opgeleverd. De oplevering van appartementencomplex De Brigantijn is in het eerste kwartaal van 2016. De Brigantijn is voor 100% verkocht. Naast de Brigantijn komt eenzelfde appartementengebouw, de Barkentijn. In dit gebouw zijn nog verschillende appartementen beschikbaar.

Impressie nieuwbouw woningen De Oevers van Roelofarendsveen
Vogelvlucht De Oevers

Voor de mensen die graag in de Oevers willen wonen, en die niet willen wachten tot de woningen uit de volgende fase gerealiseerd zijn, zijn er nog enkele woningen beschikbaar, in verschillende prijsklassen, uit de eerdere fasen. Voor wie meer wil weten over wonen in De Oevers, is de modelwoning elke zaterdag geopend van 11.00-14.00 uur.

Uiteindelijk zullen er 292 woningen worden ontwikkeld en wordt het bestaande winkelgebied uitgebreid. Binnen de uitbreiding van het winkelgebied zal de Vomar Voordeelmarkt een nieuwe vestiging openen van 1.600 m² bvo.