Home
Bloemen voor nieuwe bewoners nieuwbouw woontoren Wonen boven de Hoven Delft

Woontoren 1 bestaat in totaal uit 83 appartementen: 13 koop- en 70 huurappartementen. Deze worden gefaseerd opgeleverd, de laatste appartementen op 16 oktober a.s.

De nieuwe bewoners zijn blij met nieuwe woning. Commercieel medewerker Ilse de Jong van Heembouw: “De huurders zijn erg enthousiast over het hoge afwerkingsniveau van de appartementen. Dit is voor de huursector uniek te noemen; de bewoners kunnen er zo in. Ze hoeven alleen hun spullen naar de woning te verhuizen en gordijnen op te hangen en kunnen er direct gaan wonen. Dat gebeurt dan ook.”

Alle appartementen in Woontoren 1 waren ruim voor oplevering verkocht en verhuurd. Reden genoeg voor Van der Vorm Vastgoed en Heembouw om hun succesvolle samenwerking voort te zetten en hier een tweede woontoren te realiseren.

Op 4 november is de officiële feestelijke opening van Woontoren 1 en de uitbreiding van het winkelcentrum. Dan wordt tevens de feestelijke start bouw van Woontoren 2 gevierd, die uit 88 huurappartementen gaan bestaan. Hiervan zijn er nog enkele beschikbaar.