Home

Eerste paal nieuwe productielocatie Jiffy Products International

Impressie Jiffy Zwijndrecht

Onder grote belangstelling is 23 november de eerste paal geslagen voor een nieuwe productielocatie voor Jiffy Products International aan de Oude Maasweg in Zwijndrecht. Heembouw realiseert de nieuwe productielocatie, naar een ontwerp van Heembouw Architecten.

Jiffy is een wereldwijd opererend bedrijf met het hoofdkantoor in Noorwegen. Het produceert groeimedia en substraten voor de professionele tuinbouw. Op dit moment zijn er in Nederland meerdere kleine productielocaties. Deze productielocaties worden samengevoegd tot één locatie op industrieterrein Groote Lindt. Daartoe ontwikkelt het bedrijf op deze locatie een productiehal van circa 27.000 m² en 550 m² kantoor. Omdat aanlevering van grondstoffen ondermeer plaatsvindt via coasters, bouwt het bedrijf de huidige insteekhaven (Develhaven) om tot zeehaven.

Impressie Jiffy Zwijndrecht

Nieuwe productielocatie met havenfaciliteiten Jiffy Products International

Gemeente Zwijndrecht verheugd over komst bedrijf

Robert Kreukniet, wethouder economie van de gemeente Zwijndrecht, is verheugd over de keuze van het bedrijf om zich in Zwijndrecht te vestigen. ‘De komst van Jiffy biedt een prachtige impuls voor onze lokale economie en werkgelegenheid. Het toont ook aan welke kracht er uitgaat van de unieke ligging van onze bedrijventerreinen die zijn gelegen aan snelwegen en water.’