Home

Heembouw ontving een FD Gazelle award in de categorie “groot” (meer dan € 10 miljoen) in de regio West (Noord-Holland, Flevoland en Zuid-Holland).

Gazelle award

Dinsdag 14 november was de uitreiking van de gouden, zilveren en bronzen Gazelle aan de snelste drie groeiers per categorie in de regio West. In totaal werden in de Stadsgehoorzaal in Leiden 335 FD Gazellen bekroond, 184 uit Noord-Holland, 138 uit Zuid-Hollanden 13 uit Flevoland. Dat is 15% meer dan vorig jaar, toen deze provincies nog 292 Gazellen kenden. De bedrijven behaalden een gemiddelde omzetgroei van 148% over de jaren 2014 tot en met 2016. Dit jaar zijn er in totaal 755 FD Gazellen in Nederland, bijna een kwart meer dan vorig jaar.

In de categorie “groot “ kwamen naast Heembouw nog 41 andere bedrijven in aanmerking voor de gouden, zilveren en bronzen Gazelle. Deze werden door respectievelijk Message Bird, Pay for People en Coolblue in de wacht gesleept. Heembouw is trots en blij om tot de snelste groeiers te behoren. In de ranking bezet Heembouw plaats 22.