Home

Net als bij de eerdere fases, hebben de toekomstige bewoners ook nu weer vele keuzemogelijkheden om hun woning tot hun eigen droomhuis te maken. Alle gegevens over deze nieuwe woningen is online beschikbaar. Wie interesse heeft in deze woningen is dinsdag van 17.00-19.00 uur welkom in de nieuwe modelwoning van De Oevers, Poeloever 2 in Roelofarendsveen. Daar kunt u de verkoopinformatie ophalen en heeft u de mogelijkheid direct een optie te plaatsen op de woning van uw keuze. Hier geldt: wie het eerst komt, het eerst woont!

Tijdscapsule geplaatst bij start bouw Barkentijn

Verder werd afgelopen week feestelijk stilgestaan bij de start bouw van appartementencomplex De Barkentijn. Dit gebeurde op ludieke wijze. De toekomstige bewoners was gevraagd om met elkaar een tijdscapsule te vullen met voorwerpen en informatie zodat de mensen in de toekomst hiermee een goed beeld krijgen van onze huidige tijd. Daar was enthousiast gehoor aan gegeven. De capsule wordt door uitvoerder Bob Jonkheer van Heembouw onder de fundering geplaatst.

Toekomstige bewoners de Brigantijn
De toekomstige bewoners van De Barkentijn: blij met nieuwe woonplek

Ondertussen verloopt de verkoop van de 14 herenhuizen en appartementengebouw de Klipper, die begin september van start ging, voorspoedig. Wooncoördinator Daniëlle de Haan van Heembouw, een van de twee partners in de VOF Centrumplan BV dat De Oevers ontwikkelt, vertelt: ’10 van de 12 appartementen van De Klipper zijn verkocht en de laatste 2 staan onder optie. Ook voor de 14 herenhuizen is veel belangstelling: er zijn er 13 verkocht. We zijn dus bijna “uitverkocht”, vandaar dat we nu in verkoop gaan met 10 woningen van het type Schakel.’

Plan De Oevers is een project van Heembouw Ontwikkeling en Hoorne Vastgoed. Uiteindelijk zullen er circa 300 woningen worden ontwikkeld en wordt het bestaande winkelgebied uitgebreid. Binnen de uitbreiding van het winkelgebied zal de Vomar Voordeelmarkt een nieuwe vestiging openen van 1.600 m² bvo.