Home

Applied Medical is een wereldwijd opererende ontwikkelaar en producent van medische hulpmiddelen. Met de nieuwe locatie worden haar groeiambities op de Europese markt verder vorm gegeven.

De nieuwe vestiging van Applied Medical omvat in totaal 27.000 m2 vloeroppervlak, verdeeld over een productieruimte en magazijn, een ruime “state-of-the-art” cleanroom en 8.700 m² kantoor. Heembouw Architecten, dat ook het bestaande kantoor van Applied Medical in Amersfoort heeft ontworpen, maakte ook het ontwerp voor deze locatie. Heembouw is inmiddels gestart met de bouw. Applied Medical zal haar nieuwe locatie, waar uiteindelijk zo’n 450 medewerkers werkzaam zullen zijn, in mei 2017 in gebruik nemen.

Applied Medical is bij de totstandkoming van dit project geadviseerd door DTZ Zadelhoff Property Transformers en Innax Gebouw en Omgeving.

Feestelijke eerste paal Applied Medical

Op de foto v.l.n.r. Said Hilal, CEO Applied Medical, Lucas Bolsius, burgemeester van Amersfoort en Durk van Loon, commercieel directeur Heembouw, bij de tijdscapsule met daarin de toekomstwensen van medewerkers van Applied Medical, die onder de fundering wordt aangebracht.

Volg de voortgang van dit project via de projectpagina.