Home

Feestelijke oplevering appartementengebouw “de Klipper” De Oevers

nieuwbouw woningen De Oevers van Roelofarendsveen
De Oevers van Roelofarendsveen is weer een mooi appartementengebouw rijker. Maandag 27 februari was de feestelijke oplevering van het laatste appartement van “De Klipper”. Dit kleinschalig appartementengebouw bestaat uit 12 appartementen met 2 of 3 kamers, verdeeld over twee woonlagen. Alle woningen in De Klipper zijn verkocht. De Klipper is gerealiseerd boven een commerciële plint. De bedrijfsruimten in deze plint zullen in een later stadium in gebruik worden genomen.

Met de oplevering van De Klipper krijgt woonwijk de Oevers steeds meer zijn uiteindelijke vorm en invulling. Wooncoördinator Daniëlle de Haan van Heembouw, dat samen met Hoorne Vastgoed het plan De Oevers ontwikkelt, is blij met het succes van De Oevers. “Eind maart starten we met de bouw van 39 eengezinswoningen; dit zijn woningen van verschillende typen, die ook allemaal zijn verkocht. In de bouw nemen we ook direct de realisatie van 6 woningen van het type Schakel mee, die in december in verkoop zijn gegaan.”

Oplevering de Klipper de Oevers

Plan De Oevers is een project van Heembouw Ontwikkeling en Hoorne Vastgoed. Uiteindelijk zullen er circa 300 woningen worden ontwikkeld en wordt het bestaande winkelgebied uitgebreid. Binnen de uitbreiding van het winkelgebied zal de Vomar Voordeelmarkt een nieuwe vestiging openen van 1.700 m² bvo.