Home

Dit hoogwaardige appartementencomplex zal verrijzen op de hoek van de Conradkade en de President Kennedylaan en bestaat uit 157 appartementen: 133 vrije sector huur- en 24 koopappartementen. Onder het gebouw komt een tweelaagse parkeergarage. Klunder Architecten maakte het ontwerp.

De President start sloop bestaande kantoor

“De President” wordt ontwikkeld door de combinatie Conradstaete I, dat bestaat uit Zeilstra Vastgoedmanagement, Heembouw Wonen Ontwikkeling en Mahler Vastgoed Ontwikkeling. Heembouw Wonen zal “De President” realiseren. Pensioenuitvoerder en vermogensbeheerder MN investeert namens Pensioenfonds Metaal & Techniek in de 133 huurappartementen.

Leefbaarheid

Het Verhulstplein in Den Haag was tot voor kort een kantorenlocatie in verval, wat de leefbaarheid in dit gebied aantastte. Samen met de gemeente Den Haag is gewerkt aan één van de grootste binnenstedelijke transformaties naar een nieuwe plek met ongeveer 600 woningen. Een aantrekkelijke woonomgeving waar mensen binnenkort weer graag zijn, mede dankzij de ontwikkeling en realisatie van “De President”. De oplevering van dit complex staat gepland voor eind 2018/begin 2019.

De belangstelling voor “De President” is erg groot; de inschrijving voor de koopappartementen is inmiddels gesloten. Voor meer informatie over de huurappartementen: hurenindepresident