Home

Fiets “Majoor” van Leger des Heils brengt Heembouw in beweging

Detail fiets Majoor
Donderdag 22 juni nam Heembouw in Roelofarendsveen 5 bedrijfsfietsen “Majoor” in gebruik. Deze fietsen zijn gemaakt door 50|50 Bike. Dit is een van de labels van 50|50, onderdeel van het Leger des Heils. 50|50 biedt mensen die in het gewone leven niet op eigen kracht aan de slag kunnen, beschutte werkplekken.

De Majoor is een trendy en praktische stadsfiets, opgebouwd uit hoogwaardige onderdelen van bestaande merken en volledig door de deelnemers van 50|50 Bike geproduceerd.

Heembouw deelfietsen in gebruik

De fietsen bij Heembouw kunnen door personeel en klanten geleend worden. Marketing manager Petra Snelleman: “Hiermee kunnen collega’s of klanten naar de bouwplaats van de Oevers of straks Westend, of even snel naar het dorp voor een boodschap. Veel van onze collega’s komen van buiten de gemeente en omdat we als aannemer actief zijn in de regio groot randstad en daarbuiten, zijn zij vooral op de auto aangewezen. Met de aanschaf van deze fietsen bieden wij ons personeel de mogelijkheid om in beweging te komen en de auto te laten staan. 50|50 is een mooi initiatief, waarmee mensen voor wie het lastig is in een reguliere baan aan het werk te zijn, een zinvolle dagbesteding hebben, wat ook nog eens een prachtig product als deze fiets “Majoor” oplevert.”

Heembouw’s buurman op de Lasso-Zuid, Bike Zone leverde de fietsen en zal ook het onderhoud verzorgen.