Home

Bedrijvenlocatie Harbour Village is een gezamenlijke ontwikkeling van Heembouw, Industrieschap de Plaspoelpolder (IPP) en de gemeente Rijswijk. In totaal realiseert Heembouw hier in vier fasen 64 aantrekkelijke bedrijfsruimten. Heembouw Architecten maakte het ontwerp.

De eerste twee fasen - bestaande uit in totaal 28 bedrijfsunits -zijn reeds opgeleverd en allen in gebruik genomen. Maandag 15 mei is de derde fase, die bestaat uit 18 bedrijfsunits, opgeleverd. Al bij de start bouw waren al deze bedrijfsruimten verkocht. Wethouder René van Hemert heeft de 18 units feestelijk geopend.

Harbour village oplevering fase 3 sleuteloverhandiging eigenaar met wethouder van hemert

Van rechts naar links: Wethouder René van Hemert, Hans en Roy Van der Bijl en (klein)kinderen en Han Smits van Heembouw

De verkoop van de vierde en laatste fase van Harbour Village is inmiddels gestart en verloopt succesvol. Over de verdere planning zegt projectontwikkelaar Han Smits van Heembouw: “We verwachten in de tweede helft van dit jaar te starten met de bouw van deze laatste fase van Harbour Village, dat hiermee zijn definitieve vorm krijgt.” Er zijn nog enkele units beschikbaar, variërend in grootte van 150 tot 700 m2.