Home

Gemeente Rijswijk, Industrieschap Plaspoelpolder en Heembouw tekenen voor realisatie laatste fase Harbour Village

Harbour Village artist impressie vogelvlucht laatste fase

Op de Provada is vandaag het startsein gegeven voor de realisatie van de vierde en laatste fase van bedrijvenlocatie Harbour Village. Daarmee nadert deze gebiedsontwikkeling op de Landtong van Rijswijk, 4 jaar na de start bouw van fase 1 in 2013, de voltooiing.

Harbour Village is een ontwikkeling van Heembouw Bedrijfsruimten Ontwikkeling, samen met het Industrieschap de Plaspoelpolder (IPP) en de gemeente Rijswijk. Harbour Village is in fasen ontwikkeld. De eerste drie fasen zijn succesvol afgerond en alle 46 bedrijfsruimten zijn inmiddels in gebruik. Van de 20 units die in de laatste fase worden gerealiseerd, is inmiddels 50 % verkocht. Daarom gaven wethouder René van Hemert van de gemeente Rijswijk en projectontwikkelaar Rolf Verdel van Heembouw vandaag het startsein voor de realisatie van deze fase door het zetten van de handtekening op de artist impression. In november start de bouw.

Ondertekenen overeenkomst voor start ontwikkeling laatste fase HV

Rolf Verdel, Heembouw (links) en wethouder René van Hemert, gemeente Rijswijk

Harbour Village ligt aan de Nijverheidsstraat in Rijswijk, op de Landtong. Door de ligging aan het water en de uitstekende bereikbaarheid van de locatie, is het voor ondernemers een aantrekkelijke plek om te werken, te ontspannen en om te investeren. Heembouw Architecten en Inbo maakten het ontwerp voor Harbour Village.