Home

In de loop van de jaren is Heembouw Architecten uitgegroeid tot een volwassen bureau met ruim 25 medewerkers: architecten, teamleiders, ontwerpmanagers en modelleurs. Heembouw Architecten heeft een breed scala aan bedrijfspanden, kantoren en woningen ontworpen en – samen met Heembouw – ook daadwerkelijk gerealiseerd.

Website Habeon Architecten
Collage van recent werk van Heembouw Architecten

Virtueel bouwen

Heembouw Architecten brengt alle stappen in het ontwerpproces in 3D tot leven voor haar klanten. Als een van de koplopers in BIM worden alle ontwerpen in samenwerking met de leveranciers volledig in BIM uitgewerkt en virtueel gebouwd.
Net als Heembouw richt ook Heembouw Architecten zich op drie klantgroepen: bedrijfsruimten, kantoren en wonen. Binnen het architectenbureau wordt met vaste teams gewerkt, die gespecialiseerd zijn in een van de drie klantgroepen. Vanuit specifieke markt- en branchekennis wordt het verschil gemaakt met onderscheidende ontwerpen, die zowel qua originaliteit als functionaliteit volledig bij de klantvraag passen en die innovatief en duurzaam zijn.

BREEAM Outstanding

Heembouw Architecten beschikt over een team van BREEAM-experts. Inmiddels zijn er drie ontwerpen van Heembouw Architecten die de kwalificatie BREEAM Outstanding hebben gekregen: de DC’s van DB Schenker/Nokia en Tesla in Tilburg, en het DC dat in Son en Breugel voor Rhenus Logistics wordt gebouwd.