Home

Heembouw levert nieuwe bedrijfspanden Jano Holding op

Oplevering bedrijfsruimten Nobels agro jano javo Noordwijkerhout

Woensdag 8 november leverde Heembouw twee gloednieuwe state-of-the-art bedrijfspanden op aan opdrachtgever Jano Holding. De Jano Holding bestaat uit de bedrijven Javo, Agro Techniek Holland, Javo International en Nobels machinefabriek, die nu nog op drie locaties in Katwijk en Noordwijkerhout gevestigd zijn.

Op het Bulb Trade Park in Noordwijkerhout worden deze nu centraal gehuisvest. Hier realiseerde Heembouw op een kavel twee bedrijfspanden: een gebouw voor Javo, Javo International en Nobels machinefabriek en een gebouw voor Agro Techniek Holland. Heembouw Architecten maakte het ontwerp voor beide bedrijfspanden.

Oplevering bedrijfsruimten Nobels agro jano javo Noordwijkerhout

De huisvesting van Javo, Javo International en Nobels machinefabriek bestaat uit 13.500 m2 bedrijfsruimte voor de productie van machines en 1.600 m2 kantoor en showroom. Het pand van Agro Techniek Holland bestaat uit 3.000 m2 bedrijfshal voor het produceren en reviseren van land- en tuinbouwmachines en 500 m2 kantoor en showroom.

Het kavel aan de Herenweg in Noordwijkerhout waarop de beide panden zijn gerealiseerd omvat 3.7 hectare en biedt nog voldoende mogelijkheden tot uitbreiding voor de toekomstige groei van de Jano Holding.