Home

In een van de nieuwe panden worden Javo, Javo International en Nobels machinefabriek gevestigd. Dit gebouw bestaat uit 13.500 m2 bedrijfsruimte voor de productie van machines en 1.600 m2 kantoor en showroom. Het andere gebouw is voor Agro Techniek Holland, en bestaat uit 3.000 m2 bedrijfshal voor het produceren en reviseren van land- en tuinbouwmachines en 500 m2 kantoor en showroom. De locatie aan de Herenweg in Noordwijkerhout biedt nog voldoende mogelijkheden tot uitbreiding om de toekomstige groei van de Jano Holding op te kunnen vangen.
De bouwvergunning is inmiddels ingediend. Heembouw start in februari met de realisatie van de nieuwe bedrijfspanden. In het vierde kwartaal van 2017 is de oplevering.

Ondertekening overeenkomst nieuwbouw bedrijfsruimten Nobels agro jano javo Noordwijkerhout

Ondertekening overeenkomst door Ber van Nobelen (links) namens Jano Holding en Peter Lammertink namens Heembouw

Over de Jano Holding:

De Jano Holding bestaat uit Nobels Machinefabriek, Javo BV, Javo International BV en Agro Techniek Holland BV, die nauw met elkaar samenwerken. De combinatie van deze bedrijven maakt het mogelijk de meest innovatieve oplossingen te produceren en leveren voor de automatisering in de landbouw, tuinbouw en industriële markten.