Home

Mueller is in Nederland momenteel op vier verschillende locaties gehuisvest met het hoofdkantoor in Assen, productielocaties in Lichtenvoorde en een serviceorganisatie in Wesepe. Op bedrijventerrein LaarbHeembouw Architectenden deze locaties samengevoegd tot één bedrijf. Deze bestaat uit een hal van 18.000 m² en circa 2.500m² kantoor. De samenvoeging van de verschillende vestigingslocaties in Nederland tot een centrale locatie in Groenlo zorgt voor betere onderlinge samenwerking en synergie. Heembouw start 22 mei met de realisatie. De oplevering is in het eerste kwartaal van 2018.

Mueller contractondertekening Heembouw

zittend v.l.n.r: Sven van Balen, commercieel manager Heembouw, Wytze Tjepkema, algemeen directeur Mueller en Menko van Gorkum, managing director Mueller. Daarachter staand v.l.n.r: Jan Willem Prins, Peter Vogels (beiden Mueller), Rogier Kant, Heembouw Architecten en Gert uit de Bosch, Heembouw.

Over Mueller

Mueller BV, de Nederlandse vestiging van het Amerikaanse Paul Mueller Company, is al meer dan 70 jaar actief op het gebied van ontwerp, productie, installatie en onderhoud van melkkoelsystemen, kelderbiertanks en procestanks en heeft zich ontwikkeld tot wereldwijd opererend specialist in procesoplossingen. Bij Mueller werken ongeveer 250 medewerkers.