Home

Heembouw start bouw 12 nieuwe units bedrijvenlocatie Harbour Village

Start nieuwe fase Harbour Village

Donderdag 17 september gaf René van Hemert, wethouder EZ van de gemeente Rijswijk en tevens voorzitter van het Industrieschap de Plaspoelpolder (IPP), het startsein voor de bouw van 12 nieuwe bedrijfsunits op bedrijvenlocatie Harbour Village. Dit aantrekkelijke bedrijvencomplex wordt in fasen ontwikkeld aan de Nijverheidstraat, op de Landtong, aan de Rijswijkse haven. De 15 units die in de eerste fase zijn gerealiseerd, zijn allemaal verkocht en begin maart opgeleverd. Ook de 12 units die nu gerealiseerd gaan worden, zijn allemaal verkocht.

Rolf Verdel van Heembouw, dat samen met het Industrieschap de Plaspoelpolder (IPP) en de gemeente Rijswijk de ontwikkeling van Harbour Village realiseert, is blij met het succes van Harbour Village. ‘Het plangebied begint zich te bewijzen. We hebben in de eerste fase 15 units gebouwd; die zijn allemaal verkocht en in gebruik genomen door de kopers, die erg enthousiast zijn over hun unit en deze locatie. Mensen herkennen de kwaliteit van dit project, en dat zie je terug in de snelle verkoop van de 12 units die we nu gaan bouwen. De aantrekkende economie speelt natuurlijk ook een rol, maar zeker zo belangrijk is deze plek: aan het water, nabij verschillende uitvalswegen. En ook het plan zelf –een ontwerp van Heembouw Architecten- is kwalitatief top: met units van hoge kwaliteit en een aantrekkelijke uitstraling.’

De verkoop van de volgende fase, waarin nog eens 16 bedrijfsunits gerealiseerd worden, start nog dit jaar. Belangstellenden kunnen zich hier alvast voor aanmelden via de website www.harbour-village.nl.

eerste paal nieuwe fase Harbour Village

Wethouder Rene van Hemert (links) en Rolf Verdel van Heembouw (rechts)