Home

Harbour Village is een aantrekkelijk bedrijvencomplex , dat wordt ontwikkeld aan de Nijverheidstraat, op de Landtong, aan de Rijswijkse haven. Eerder dit jaar en vorig jaar zijn er in twee fasen in totaal 28 units opgeleverd, die allemaal zijn verkocht in gebruik genomen. Ook de 18 nieuwe units waarvan de bouw 3 november is gestart, zijn allemaal verkocht.

Start bouw bedrijfsruimten Harbour Village

Wethouder René van Hemert, uitvoerder Peter van Amsterdam, Han Smits en twee kleinzoons van de koper van een van de units in Harbour Village, autobedrijf Van der Bijl.

Alle units verkocht

Han Smits van Heembouw, dat samen met het Industrieschap de Plaspoelpolder (IPP) en de gemeente Rijswijk de ontwikkeling van Harbour Village realiseert, is blij met het succes van Harbour Village. ‘Het plangebied begint zich te bewijzen. We krijgen enorm veel positieve reacties van zowel kopers als geïnteresseerden. Harbour Village onderscheidt zich door de kwaliteit van het project en de leuke variatie van het straatbeeld waar het ontwerp van Heembouw Architecten voor gezorgd heeft. Ook de leuke plek aan het water nabij de verschillende uitvalswegen speelt natuurlijk een rol.’

‘Met de start bouw van deze 18 units, naderen we de voltooiing van deze bedrijvenlocatie. We hebben daarna nog 1 fase te gaan, waarin we nogmaals 18 units gaan realiseren. De verkoop hiervan start binnenkort. Belangstellenden kunnen zich hier alvast voor aanmelden via de website www.harbour-village.nl.’

De verkoop van Harbour Village is in handen van Rob Swart Bedrijfshuisvesting (079 - 351 3111) en Frisia Makelaars, Den Haag (070- 342 01 30). Voor meer informatie: www.harbour-village.nl.