Home

“In Simac hebben wij een partner die op een kwalitatief hoog niveau de basis IT-diensten kan faciliteren,” zegt Wijnand Wels, IT-manager Heembouw. “We kunnen hiermee een beroep doen op actuele en up-to-date kennis en expertise op het gebied van netwerkbeheer en IT-dienstverlening. Dat geeft ons de handen vrij om ons te focussen op onderwerpen die waarde bieden aan de business, zoals business intelligence en de ontsluiting van (big) data, waarmee IT direct kan bijdragen aan de realisatie van de strategische doelstellingen van Heembouw.”

Contractondertekening Simac en Heembouw

Zittend links Bernard Dortmans, directeur Simac en Roland van Oostrom, financieel directeur Heembouw. Staand v.l.n.r:Flip van Sponsen, Simac, Wijnand Wels, IT manager Heembouw en Wouter Van Waard, Simac.

Namens Simac is het contract getekend door directeur Bernard Dortmans: “Overbodig om te zeggen dat we zeer blij zijn met de keuze van Heembouw voor Simac. Tijdens het hele voortraject hebben we al op een zeer positieve manier met elkaar gewerkt, ik ben ervan overtuigd dat we deze lijn succesvol met elkaar door gaan trekken.”

Over Simac

Simac, opgericht in 1971, is een technologiebedrijf actief in de Benelux en Midden-Europa. Simac levert en onderhoudt bij middelgrote en grote organisaties hoogwaardige technologie ter verbetering van de bedrijfsprocessen. In totaal werken bij Simac ongeveer 1000 mensen verdeeld overvestigingen in Nederland, Belgiëen Luxemburg.