Home

Hoogste punt nieuwe huisvesting Applied Medical bereikt

Team Nieuwbouw kantoor Applied Medical Europe Amersfoort
Vrijdag 8 juli is op feestelijke wijze het bereiken van het hoogste punt van de nieuwe huisvesting voor Applied Medical in Amersfoort gevierd. In aanwezigheid van het voltallige bouwplaatspersoneel van Heembouw en haar leveranciers, hield Kees Huussen, vice president Finance & Operations van Applied Medical, een korte speech waarin hij de voorspoedige bouw prees en de mannen voor hun inzet bedankte.

Op industrieterrein De Wieken in Amersfoort realiseert Heembouw vlakbij het huidige hoofdkantoor van Applied Medical een nieuwe productielocatie met kantoor van in totaal 27.000 m2. Applied Medical is een wereldwijd opererende ontwikkelaar en producent van medische hulpmiddelen. Met de nieuwe locatie worden haar groeiambities op de Europese markt verder vorm gegeven.

Hoogste punt Nieuwbouw kantoor Applied Medical Europe Amersfoort

De nieuwe vestiging van Applied Medical is, net als het bestaande kantoor van Applied in Amersfoort, ontworpen door Heembouw Architecten en omvat een productieruimte en magazijn, een ruime “state-of-the-art” cleanroom en 8.700 m² kantoor. Applied Medical zal haar nieuwe locatie in mei 2017 in gebruik nemen.