Home

Benier Nederland en Driem zijn onderdeel van de Kaak Groep, dat onder het motto “van silo tot krat” de bakkerswereld van alle benodigde apparatuur kan voorzien. Bijzonder onderdeel van de nieuwe locatie is het Kaak Groep Technology Center (KGTC). Dit is een proefbakkerij waarin nauw samengewerkt wordt met de bakkers van de klanten van de Kaak Groep. De KGTC fungeert hierin niet alleen als proefbakkerij, maar ook als showroom om productielijnen voor nieuwe producten te testen. Alle onderdelen van de Kaak Groep zullen van dit Technology Center gebruik gaan maken.

productiesite Benier Nieuwkuijk oplevering


De nieuwe locatie bestaat uit een bedrijfshal met daarvoor een losstaand kantoor. Totale oppervlakte is circa15.500 m2. De productielocatie, inclusief een laadkuil voor 2 loadingdocks, is gerealiseerd op een perceel van circa 27.000 m2.

productiesite Benier Nieuwkuijk oplevering


De start van de bouw was in september 2016. Binnen 7 maanden is dit hoogwaardige pand turnkey gerealiseerd. Op 29 mei zullen Benier Nederland en Driem het pand en het Technology Center in gebruik gaan nemen.

productiesite Benier Nieuwkuijk oplevering