Home

Hypermoderne productiesite Benier Nederland en Driem opgeleverd

productiesite Benier Nieuwkuijk oplevering

Dinsdag 16 mei heeft de oplevering van de nieuwe locatie van Benier Nederland en Driem Dough Sheeting Technology plaatsgevonden. Na 2 dagen alles doorlopen en uitvoerig getest te hebben, kunnen we spreken van een succesvolle oplevering. Heembouw realiseerde naar ontwerp van Heembouw Architecten, in opdracht van Kaak Vastgoed, op bedrijventerrein Het Hoog II in Nieuwkuijk de nieuwe hypermoderne productiesite.

Benier Nederland en Driem zijn onderdeel van de Kaak Groep, dat onder het motto “van silo tot krat” de bakkerswereld van alle benodigde apparatuur kan voorzien. Bijzonder onderdeel van de nieuwe locatie is het Kaak Groep Technology Center (KGTC). Dit is een proefbakkerij waarin nauw samengewerkt wordt met de bakkers van de klanten van de Kaak Groep. De KGTC fungeert hierin niet alleen als proefbakkerij, maar ook als showroom om productielijnen voor nieuwe producten te testen. Alle onderdelen van de Kaak Groep zullen van dit Technology Center gebruik gaan maken.

productiesite Benier Nieuwkuijk oplevering


De nieuwe locatie bestaat uit een bedrijfshal met daarvoor een losstaand kantoor. Totale oppervlakte is circa15.500 m2. De productielocatie, inclusief een laadkuil voor 2 loadingdocks, is gerealiseerd op een perceel van circa 27.000 m2.

productiesite Benier Nieuwkuijk oplevering


De start van de bouw was in september 2016. Binnen 7 maanden is dit hoogwaardige pand turnkey gerealiseerd. Op 29 mei zullen Benier Nederland en Driem het pand en het Technology Center in gebruik gaan nemen.

productiesite Benier Nieuwkuijk oplevering