Home

Daniëlle de Haan: “Dit is een heel mooi moment. Natuurlijk in de eerste plaats voor Leon en Yvonne, die een fraaie woning hebben gekocht, maar ook voor ons als Heembouw. In juli 2013 is de eerste woning van De Oevers verkocht, en nu, ruim 4 jaar later zetten we de handtekening voor de laatste koopwoning. Hiermee zijn er in totaal 242 woningen en 9 kavels verkocht en is er inmiddels een hele woonwijk gerealiseerd.”

Verkoop laatste woning De Oevers van Roelofarendsveen
De kopers van de laatste koopwoning van De Oevers

De woning die nu is verkocht, is de laatste van drie woningen van het type Stockpaert, die nauwelijks een maand geleden in verkoop zijn gegaan. Daniëlle de Haan: “Deze woningen komen bij de entree naar de nieuwe woonwijk, aan het Noordeinde. Het is een ruime woning met een gebruiksoppervlakte van 130 m2 (inclusief uitbouw) en dankt zijn naam aan de gelijknamige middelgrote open zeilboot. Door zijn breedte van maar liefst zes meter biedt deze woning volop ruimte voor variatie.”

Variatie is ook het kernwoord dat past bij De Oevers. De verschillende woningtypen en de vele keuze mogelijkheden die de kopers geboden is, hebben een aantrekkelijke woonwijk gecreëerd waar geen woning hetzelfde is.

Plan De Oevers is een project van Heembouw Ontwikkeling en Hoorne Vastgoed. Uiteindelijk worden hier circa 300 woningen ontwikkeld en wordt het bestaande winkelgebied uitgebreid. Binnen de uitbreiding van het winkelgebied zal de Vomar Voordeelmarkt een nieuwe vestiging openen van 1.600 m² bvo.