Home

29 februari zijn de algemene ruimten opgeleverd en vanaf 1 maart worden gefaseerd de 18 appartementen opgeleverd.Ondertussen wordt er naast de Brigantijn op dit moment hard gebouwd aan een identiek appartementengebouw: de Barkentijn. De 18 appartementen die hier gerealiseerd worden, zijn allemaal verkocht.

nieuwbouw Appartementen De Brigantijn De Oevers van Roelofarendsveen
Appartementengebouw Brigantijn in De Oevers

Wooncoördinator Daniëlle de Haan van Heembouw, dat samen met Hoorne Vastgoed het plan De Oevers ontwikkelt, is blij met het aanhoudend enthousiasme voor De Oevers: “We zijn nu druk bezig met de ontwikkeling van het nieuwe winkelgebied en gaan binnenkort in verkoop met 10 herenhuizen van het type Stern. Verder starten we in het tweede kwartaal van 2016 met de bouw van appartementengebouw De Klipper, tegelijkertijd met de realisatie van 14 herenhuizen. Zowel de 12 appartementen van De Klipper als de 14 herenhuizen zijn overigens allemaal verkocht. Je merkt dat mensen echt graag in De Oevers willen komen wonen. Ze zijn verrast over de vele keuze mogelijkheden waarmee ze hun eigen unieke droomhuis kunnen realiseren. En ook de ligging van de wijk, met water rondom, spreekt erg aan”.

Plan De Oevers is een project van Heembouw Ontwikkeling en Hoorne Vastgoed. Uiteindelijk zullen er circa 300 woningen worden ontwikkeld en wordt het bestaande winkelgebied uitgebreid. Binnen de uitbreiding van het winkelgebied zal de Vomar Voordeelmarkt een nieuwe vestiging openen van 1.600 m² bvo.