Home

In opdracht van Airport Real Estate Management (de gebouweigenaar), vertegenwoordigd door Schiphol Real Estate, heeft Quist Winterman Architecten het ontwerp gemaakt voor een uitbreiding van 1.200 m2 waarin vergaderlocaties, kantoorfuncties en op de begane grond een ruim bedrijfsrestaurant worden gerealiseerd. In een bouwteam zijn gedurende de werkzaamheden diverse rigoureuze wijzigingen flexibel verwerkt, zonder vertraging in de realisatie en overschrijding van de uitvoeringskosten. Door een goede communicatie heeft dit tot een beter product geleid dat nauw is afgestemd op de wensen van Samsung.

Het gebouw was bij aanvang van de werkzaamheden al volledig in gebruik. Vanuit de omliggende bestaande kantoren had men goed zicht op de werkzaamheden. De bouwplaats lag dan ook onder een vergrootglas. Door de nauwe samenwerking met Schiphol Real Estate heeft de uitvoerder Bart Swart bij elke melding direct gehandeld. Bij klachten werd er direct geschakeld tot grote tevredenheid van de opdrachtgever. De ervaring van overlast (door de melder) is door een goede communicatie tot een minimum beperkt voor alle betrokken partijen.

Op woensdag 30 november is Samsung direct gestart met de afbouw van de uitbreiding. Naar verwachting zal in januari 2017 de 1e verdieping in gebruik worden genomen, het bedrijfsrestaurant is gereed in februari 2017.

ED controls

De oplevering is uitgevoerd middels ED controls. Hierdoor is de uitvoerder in staat om alle opleverpunten digitaal vast te leggen, inclusief een beschrijving en deze punten direct door te sturen naar de desbetreffende partij gedurende de oplevering. Een efficiënte en effectieve manier van opleveren.

Klik hier voor een impressie van het casco.