Home

Bij de ondertekening ontvingen Theo Bervoets, directeur AUMA Benelux en Rob Tetteroo, directeur JMJ Bouwmanagement een bouwhelm met de logo's van beide bedrijven uit handen van Durk van Loon, commercieel directeur Heembouw kantoren, zodat ze tijdens de uitvoering veilig de bouwplaats kunnen betreden.

impressie Auma Benelux Leiden
Artist impression Auma Benelux Leiden

Het project omvat de optopping met een nieuwe verdieping op het bestaande kantoorgedeelte. Hierdoor krijgt AUMA 480m2 extra vloeroppervlak, wat voor de helft als kantoor en de andere helft als kantine/presentatieruimte wordt ingedeeld. Ook wordt er een klein stuk bedrijfshal aangebouwd van 50m2. Zowel het kantoor als de bedrijfshal worden van een geheel nieuwe gevelbekleding voorzien, waardoor er straks, esthetisch gezien, vanaf de buitenkant een heel nieuw gebouw met een eigentijdse en frisse uitstraling staat.

Heembouw zal het project turnkey realiseren. Heembouw Architecten maakte het ontwerp voor de optopping en nieuwe uitstraling van het pand. Ook de indeling en inrichting van het kantoor komen van de hand van Heembouw Architecten. De omgevingsvergunning is inmiddels verleend. De werkzaamheden starten medio april. De oplevering staat gepland voor september van dit jaar. JMJ bouwmanagement zal de directievoering op zich nemen.