Home

Deze werkmaatschappij van Heembouw Groep maakt sinds haar oprichting in 2014 een expansieve groei door. Van den Bergh gaat hier, samen met Voermans en Bakker, verder vorm aan geven. De integrale benadering van Heembouw, gericht op de uiteindelijke bewoners, heeft geresulteerd in een aantal aansprekende woningbouwprojecten, in zowel de nieuwbouw, als transformatie en renovatie en zorgt voor een duurzame toename van het marktaandeel van Heembouw in deze markt.

Rudolph van den Bergh Algemeen directeur Heembouw Wonen
Rudolph van den Bergh, algemeen directeur Heembouw Wonen

De omzetprognose voor 2016 is € 50 miljoen, met een ambitie dit in 2020 tenminste verdubbeld te hebben. Zo ontwikkelt en realiseert Heembouw Wonen o.a. met Van der Vorm Vastgoed in Delft een tweede woontoren met 88 appartementen, nadat de eerste woontoren afgelopen jaar volledig verhuurd is opgeleverd. In Roelofarendsveen is de nieuwe woonwijk De Oevers volop in ontwikkeling. Hier realiseren Heembouw en Hoorne Vastgoed gefaseerd in totaal circa 300 woningen en appartementen en een uitbreiding van het winkelgebied. De eerste fasen zijn inmiddels volledig verkocht. Verder werd er een overeenkomst gesloten met Zeilstra Beheer en MN voor de transformatie van een kantoorgebouw tot 165 appartementen.

Rudolph van den Bergh [1965] was eerder ruim 20 jaar werkzaam bij ERA Contour in verschillende management- en directie functies. Zijn laatste functie was die van directeur Stroomversnelling bij Ballast Nedam.