Home

Start verkoop appartementencomplex “Het Karveel” De Oevers van Roelofarendsveen

Artist impression Nieuwbouw appartementen het karveel de oevers van Roelofarendsveen
Woonwijk De Oevers wordt steeds mooier en blijft in beweging. Zaterdag 10 december start de verkoop van het laatste appartementencomplex dat hier gerealiseerd wordt: Het Karveel. Dit kleinschalige appartementengebouw bestaat uit 18 appartementen met 2 of 3 kamers. Wie interesse heeft in een appartement is zaterdag 10 december van 10.00-12.00 uur welkom in ’t Veen eten & drinken, Langeweg 16 in Roelofarendsveen.

De 18 appartementen van Het Karveel zijn verdeeld over 3 woonlagen en worden gerealiseerd boven een laag met commerciële ruimten. Elk appartement heeft een balkon en een eigen berging op de begane grond. De appartementen variëren in oppervlakte van 65 tot 79 m2. Verkoopprijs vanaf € 180.000 v.o.n.

Artist impression Nieuwbouw appartementen het karveel de oevers van Roelofarendsveen
Appartementengebouw Het Karveel in De Oevers

Plan De Oevers is een project van Heembouw Ontwikkeling en Hoorne Vastgoed. Uiteindelijk worden hier circa 300 woningen ontwikkeld en wordt het bestaande winkelgebied uitgebreid. Binnen de uitbreiding van het winkelgebied zal de Vomar Voordeelmarkt een nieuwe vestiging openen van 1.600 m² bvo.

Voor wie meer wil weten: de verkoopbrochure is verkrijgbaar bij de makelaars: Van der Meer Adviesgroep uit Roelofarendsveen of De Leeuw Makelaardij uit Rijnsburg. Op de website: www.deoevers.nl is alle informatie te vinden.