Home

Woningtype Stockpaert is een ruime woning met een gebruiksoppervlakte van 130 m2 (inclusief uitbouw) en dankt zijn naam aan de gelijknamige middelgrote open zeilboot. Door zijn breedte van maar liefst zes meter biedt deze woning volop ruimte voor variatie.
Vanaf woensdag 8 november 11.00 uur is alle verkoopinformatie over deze drie woningen te vinden op de website van De Oevers: www.deoevers.nl.

De drie Stockpaert woningen hebben door de uitbouw van 1,50 m op de begane grond een woonoppervlak van maar liefst 53 m2. De woonkamer is gericht op de tuin en heeft een luxe, open keuken. De woningen hebben een ruime zolder en standaard een 2e toilet op de verdieping. In de koopsom van € 299.000,- tot € 379.000,- VON is een stelpost van € 5.000,- voor keuken en sanitair opgenomen.

Plan De Oevers is een project van Heembouw Ontwikkeling en Hoorne Vastgoed. Uiteindelijk worden hier circa 300 woningen ontwikkeld en wordt het bestaande winkelgebied uitgebreid. Binnen de uitbreiding van het winkelgebied zal de Vomar Voordeelmarkt een nieuwe vestiging openen van 1.600 m² bvo.

oevers.jpg (1)