Home

Start verkoop laatste fase bedrijvenlocatie Harbour Village

Harbour Village artist impressie vogelvlucht laatste fase

Harbour Village nadert zijn voltooiing. De combinatie van de ligging aan de Rijswijkse haven en het gevarieerde straatbeeld, maakt deze bedrijvenlocatie voor ondernemend Rijswijk “the place to be”. De verkoop van de laatste fase is onlangs van start gegaan. Deze bestaat in totaal uit 18 units, 2 van het type Harbour Lighthouse (blok 3) en 16 van het type Harbour Highline (blok 5). Deze bedrijfsruimten liggen nagenoeg allemaal aan het water, en beschikken over een eigen buitenruimte aan de waterzijde.

De 16 bedrijfsruimten van het type Highline worden in een halve cirkel gebouwd en hebben allemaal een eigen voor- en achtergevel, waarbij je als koper zelf kan kiezen welk type gevel je wilt. Verder kan je zelf bepalen hoe de binnenruimte wordt ingedeeld. De oppervlaktes variëren van 120 tot 250 m2. Het ontwerp van blok 5 is van Inbo architecten.

Harbour Village artist impressie blok 5 laatste fase

De 2 royale bedrijfsruimten van het type Harbour Lighthouse die ook in deze laatste fase worden gerealiseerd, zijn elk 350 m2. De hoge overheaddeur en veel lichtinval van verschillende zijden, maakt deze units geschikt voor uiteenlopende typen bedrijvigheid, van showroom tot horeca. Ook deze units zijn door de koper zelf in te delen en zijn ook schakelbaar. Heembouw Architecten maakte het ontwerp voor blok 3.

Harbour Village wordt door Heembouw samen met het Industrieschap de Plaspoelpolder (IPP) en de gemeente Rijswijk ontwikkeld. Het complex ligt aan de Nijverheidstraat, op de Landtong, aan de Rijswijkse haven. Eerder dit jaar en vorig jaar zijn er in twee fasen in totaal 28 units opgeleverd, die allemaal zijn verkocht en in gebruik genomen. Ook de 18 units waarvan de bouw begin november 2016 is gestart, zijn allemaal verkocht.

De verkoop van Harbour Village is in handen van Rob Swart Bedrijfshuisvesting (079 - 351 3111) en Frisia Makelaars, Den Haag (070- 342 01 30). Voor meer informatie: www.harbour-village.nl.