Home

Door dit succes is nu de verkoop gestart van de volgende fase van Harbour Village. Deze zal bestaan uit 16 bedrijfsruimten, met een vrije hoogte tot bijna 8,5 meter. De units hebben veel daglicht en beschikken elk over 2 eigen parkeerplaatsen. De units kennen een grote variëteit aan afmetingen.

Zelf je eigen bedrijfsruimte samenstellen

De koper kan zelf zijn eigen stempel drukken op het ontwerp met behulp van een online ontwerpprogramma. Via de website www.harbour-village.nlkan dit programma eenvoudig worden gebruikt om een unit zelf mee te ontwerpen. Zo kan elke ondernemer zijn eigen unieke bedrijfsruimte realiseren.

Impressie bedrijfsunits Harbour Village Rijswijk
Kopers kunnen hun eigen unieke bedrijfsruimte samenstellen

Harbour Village is een ontwikkeling van Heembouw Ontwikkeling, samen met het Industrieschap de Plaspoelpolder (IPP) en de gemeente Rijswijk. Gelegen aan de Nijverheidsstraat in Rijswijk, op de Landtong, is Harbour Village een aantrekkelijke en waterrijke nieuwe bedrijvenlocatie, speciaal gericht op kleinschalige bedrijfsruimten, dienstverlening en horeca.Door de ligging aan het water en de uitstekende bereikbaarheid van de locatie, is het voor ondernemers een aantrekkelijke plek om te werken, te ontspannen en om te investeren. Heembouw Architecten maakte het ontwerp voor Harbour Village.