Home

Verbouwing en uitbreiding bedrijfspand Sushi Ran Leimuiden afgerond

Afdeling IBR industriele bouw en renovatie

Onlangs rondde Heembouw de verbouwing en uitbreiding van het pand van Sushi Ran in Leimuiden af. Sushi Ran produceert met haar ruim 170 medewerkers Japanse sushi, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Om de groei die het bedrijf doormaakt op te kunnen vangen, is het bestaande bedrijfspand uitgebreid om extra productiecapaciteit in te passen.

Daar ging eerst een interne verbouwing, waaronder aanpassing high-care ruimte, aan vooraf. Deze verbouwing is volgens een strakke planning uitgevoerd midden in het productieproces van Sushi Ran. Na de afronding van deze interne verbouwing, is Heembouw verder gegaan met de uitbreiding van het pand. Zo zijn onder andere de koel- en expeditie ruimten uitgebreid. Bij de verbouwing en uitbreiding is gewerkt volgens de IFS richtlijnen voor voedselveiligheid. Gedurende de verbouwing en uitbreiding is, conform de eis van de klant, het productieproces van Sushi Ran ongestoord doorgegaan.

DSC00005.jpg

Specialistische unit Industriële Bouw en Renovatie

De specialistische unit Industriële Bouw en Renovatie (IBR) van Heembouw voerde de werkzaamheden uit. IBR richt zich speciaal op klanten voor wie het cruciaal is dat hun bedrijfsproces ongehinderd doorgaat tijdens de renovatie, verbouwing of uitbreiding van hun pand. Heembouw’s jarenlange ervaring met de Lean-werkwijze zorgen voor een strakke planning, korte doorlooptijd en een geruisloze uitvoering.

Afdeling IBR industriele bouw en renovatie

Afdeling IBR van Heembouw