Home

Ondertussen is de verkoop gestart van 10 nieuwe woningen van het type Schakel. Deze ruime herenhuizen beschikken over een royale tuin van ca. 11 - 15 meter. Net als bij de eerdere fases, hebben de toekomstige bewoners vele keuzemogelijkheden om hun woning tot hun eigen droomhuis te maken. Zo kunnen de toekomstige bewoners kiezen uit verschillende geveltypes, indelingen, uitbreidingsopties en kleuren van het metselwerk. Hierdoor ontstaat er een gevarieerde en aantrekkelijke woonwijk, waarin elke woning zijn eigen identiteit heeft.

Nieuwbouw 252 woningen De Oevers van Roelofarendsveen
Bewoners hebben volop keuze hun woning tot hun eigen droomhuis te maken

Alle informatie over deze woningen en de andere woningen die nog beschikbaar zijn, is beschikbaar in de modelwoning: Poeloever 2. Deze woning is elke zaterdag van 11.00-14.00 uur te bezoeken of op afspraak.

Plan De Oevers is een project van Heembouw Ontwikkeling en Hoorne Vastgoed. Uiteindelijk zullen er circa 300 woningen worden ontwikkeld en wordt het bestaande winkelgebied uitgebreid. Binnen de uitbreiding van het winkelgebied zal de Vomar Voordeelmarkt een nieuwe vestiging openen van 1.600 m² bvo.