Home

8.4Gemiddeld klantcijfer

 • 8
  Applied Medical

  Het gerealiseerde eindresultaat voldoet aan de verwachtingen en past goed bij de uitstraling van de overige panden. Applied Medical is tevreden met de geleverde kwaliteit. De begeleiding op de bouw was goed, de communicatie was helder en op de inhoud gericht. Het proces zelf had soepeler gekund. De verwachtingen waren onvoldoende op elkaar afgestemd wat soms tot discussies heeft geleidt.

  March 8, 2023
 • 8
  Aludyne Netherlands BV

  Een positieve samenwerking. Aangenaam verrast door het werken met LEAN en de pullplanning. Meedenken en durven te vertellen als zaken niet haalbaar zijn en denken in alternatieven.

  December 9, 2022
 • 9
  Van Duuren Districenters BV

  Prettige ervaring, professionele partij. (was "bang" dat dit werk te klein was voor Heembouw)

  December 7, 2022
 • 8
  Lidl

  Fijne correcte aannemer. Wij zochten een bouwpartner die ervaring had in kantoorbouw en grootschalige renovatie projecten. Tevens zaten we nog een een ontwerptraject voor een nieuw te bouwen kantoorvleugel. Heembouw was in deze een goede match voor ons en het project.

  December 6, 2022
 • 9
  Quooker

  Een prima samenwerking en we bouwen door op de reeds ervaren jaren van samenwerken. Proactieve houding van Heembouw.

  December 2, 2022
 • 10
  CROP Car Repair Online Products

  De keuze om ons bedrijfspand door Heembouw te laten realiseren is één van onze betere beslissingen in 2021 geweest. Zij hebben ons niet alleen een zeer hoogwaardig pand gebouwd, maar ons ook ontzorgd zodat wij met onze eigen bedrijfsvoering konden bezighouden. Daarnaast zijn zij hun belofte ruimschoots nagekomen om het pand binnen de deadline op te leveren.

  November 29, 2022