Home

Wij creëren plekken waar mensen willen zijn

Bouwen of renoveren is altijd investeren in de lange termijn. Bij Heembouw bekijken we het rendement van uw nieuwbouw- of renovatieproject graag in een bredere context. Wij willen kantoren ontwerpen en realiseren die in élk opzicht waarde creëren voor de toekomst. Waarde voor bedrijven die talent willen aantrekken en inspireren het beste uit zichzelf te halen. Waarde voor mensen die prettig en comfortabel willen werken in een gezonde omgeving. En waarde voor de leefbaarheid van onze omgeving in tijden van klimaatverandering. Hierbij kijken we nadrukkelijk ook naar de behoeften van de volgende generatie kantoorgebruikers.

Uw kantoor toekomstklaar

Hoe gezond is uw kantoor? En welke invloed heeft een gebouw op mensen die daarin verblijven? Uit onderzoek blijkt dat mensen die zich niet prettig voelen in hun werkomgeving minder goed presteren. En dat kost geld. Maatregelen voor het verduurzamen en gezonder maken van gebouwen blijken vaak ook positieve effecten te hebben op de gezondheid van werknemers. Voor de huidige en voor de volgende generatie kantoorgebruikers.

Hoeveel kantoorruimte hebt u nodig?

Bent u op zoek naar nieuwe huisvesting en wilt u een realistische inschatting van de ruimte die u minimaal nodig hebt? Bereken in vier stappen eenvoudig uw kantoorbehoefte. 

U ontvangt direct een betrouwbaar inzicht in benodigde vierkante meters kantoor en kaveloppervlakte. Na invulling ontvangt u kosteloos en vrijblijvend een budgetindicatie.

Laboratoria en cleanrooms

Werken in bijzondere werkomgevingen zoals laboratoria en cleanrooms vereist veel kennis en vakkundigheid. Dit geldt ook voor de realisatie van deze ruimtes. Hoewel er overeenkomsten zijn, vragen cleanrooms en laboratoria om een eigen aanpak, met een eigen functioneel ontwerp. Immers, laboratoria zijn erop ingericht om de buitenwereld te beschermen tegen de in het laboratorium aanwezige media. Bij een cleanroom is er juist sprake van het tegenovergestelde; het creëren van een ruimte waarin er zo min mogelijk invloed van buitenaf is op proces en product. Door vaste samenwerking met leveranciers die gespecialiseerd zijn in lab- en cleanroomtechnologie hebben wij al vele kantoren met hoogwaardige controlled environments kunnen ontwerpen en realiseren. 

Als ontwerpende bouwer ontwierp en realiseerde Heembouw Kantoren haar eigen kantoor, gebaseerd op haar eigen circulaire ontwerpvisie: de circulaire ontwerpmatrix
Loading...

Phasellus nec sem in justo pellentesque facilisis. Fusce fermentum. Aenean viverra rhoncus pede. Fusce vulputate eleifend sapien. Donec orci lectus, aliquam ut, faucibus non, euismod id, nulla.

 

Nunc nulla. Fusce commodo aliquam arcu. In consectetuer turpis ut velit. Quisque ut nisi. Fusce convallis metus id felis luctus adipiscing.

 

Ut non enim eleifend felis pretium feugiat. Sed lectus. Curabitur ullamcorper ultricies nisi. Aliquam lobortis. Sed mollis, eros et ultrices tempus, mauris ipsum aliquam libero, non adipiscing dolor urna a orci.