Home
 1. Anneloes van der Heijden (oprichter Studio Anneloes) slaat de feestelijke paal

  nieuws27 mei 2021

  Heembouw gestart met realisatie nieuwbouw Studio Anneloes

  Donderdag 20 mei heeft Anneloes van der Heijden de feestelijke paal geslagen van het nieuwe onderkomen van het Nederlandse modemerk Studio Anneloes op Business Park Amsterdam Osdorp. In 15 jaar tijd is Studio Anneloes uitgegroeid van een twee-manszaak tot een serieuze speler op de Nederlandse damesmode markt. Op hun huidige locatie in het World Fashion Centre was geen ruimte om verder te groeien, daarom is de stap gemaakt om een eigen gebouw te creëren samen met de ontwerpende bouwer Heembouw.

 2. Nieuwe huisvesting Heembouw Kantoren interieur Heembouw Architecten

  nieuws19 april 2021

  Heembouw positief over 2020 en vol vertrouwen voor de toekomst

  Heembouw kijkt zéér positief terug op 2020. We zijn blij dat de bouwsector, ondanks de corona-pandemie, heeft kunnen doorbouwen. Enkele vertragingen in de levering van materialen ten spijt, zijn alle projecten op tijd opgeleverd. Dankzij de enorme inzet van onze collega’s, leveranciers en klanten, zijn prachtige prestaties geleverd en heeft corona nagenoeg geen vat gehad op de financiële prestaties van de onderneming. Het resultaat voor belasting is gestegen naar een rendement van 9,7%. De omzet kwam uit op 206,4 miljoen, een lichte daling ten opzichte van 2019 (217,9 miljoen). Minstens zo belangrijk is de waardering van onze klanten en medewerkers. Klanten geven Heembouw een 8,6 als gemiddeld klantcijfer. De NPS (“hoe waarschijnlijk is het dat u ons aanbeveelt aan anderen?”) steeg van +40 naar +62.

 3. nieuws16 april 2021

  Heembouw proost digitaal met bewoners op start bouw Westend fase 3

  Bij nieuwbouwproject Westend in Roelofarendsveen is woensdag 14 april de bouw gestart van de volgende 31 woningen in nieuwbouwproject Westend in Roelofarendsveen. Niet zoals gebruikelijk met een feestje op locatie, maar met een livestream die de bewoners konden bekijken. De bewoners ontvingen van te voren een borrelbox met een flesje bubbels en wat lekkers om digitaal te kunnen proosten op een voorspoedige bouw.
 4. nieuws15 april 2021

  Heembouw levert eerste gerenoveerde kantoorgebouw Allseas Delft op

  Het kantoor van Allseas, op zichtlocatie langs de A13 in Delft, wordt door Heembouw in fasen gerenoveerd. Afgelopen vrijdag, 9 april, werd het eerste gerenoveerde kantoordeel opgeleverd. Voor de gelegenheid was de entree feestelijk aangekleed en werd een rood lint doorgeknipt als symbolische opening van het gerenoveerde kantoor. Allseas start binnenkort met de inrichten van het vernieuwde kantoor en zal vanaf mei de nieuwe werkplekken in gebruik nemen.

 5. nieuws8 april 2021

  Heembouw gestart met opleveren 38 woningen Westend Roelofarendsveen

  Bij nieuwbouwproject Westend in Roelofarendsveen is Heembouw gestart met de oplevering van 38 woningen. Het gaat om onder andere 8 nul-op-de-meter woningen en 2 twee-onder-een-kap woningen aan het water. De deuren worden voorzien van een feestelijke strik, met een persoonlijk welkomstlabel voor de nieuwe bewoners, er hingen vlaggen uit en bewoners kregen een flesje bubbels om te proosten. Na het overhandigen van de sleutels, konden de eerste bewoners hun nieuwe woning betrekken.
 6. nieuws1 april 2021

  Heembouw ontwerpt en realiseert nieuwe huisvesting Studio Anneloes

  Op het Businesspark Amsterdam Osdorp start Heembouw in mei met de realisatie van een nieuwe huisvesting voor Studio Anneloes. Studio Anneloes is een Nederlands dameskledingmerk, dat in de afgelopen 15 jaar is uitgegroeid van een twee-manszaak tot een serieuze speler op de Nederlandse damesmode markt. Op hun huidige locatie in het World Fashion Centre was geen ruimte meer om nog verder te groeien, daarom is de stap gemaakt nu een eigen pand te gaan bouwen.

 7. nieuws30 maart 2021

  Verkoop eerste 35 woningen Nieuw Rein in Hazerswoude-Rijndijk van start

  Op donderdag 8 april starten Wilma Wonen en Heembouw Wonen met de online verkoop van de eerste 35 nieuwbouwwoningen van project Nieuw Rein in Hazerswoude-Rijndijk. Nieuw Rein is een ontwikkeling op het voormalige fabrieksterrein van Avery Dennison (voorheen Fasson) en komt direct aan het water van de Oude Rijn. In de eerste verkoopfase komen herenhuizen, twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning met ruime tuinen. Het ontwerp van de woningen is van Kokon Architectuur & Stedenbouw.
 8. nieuws24 februari 2021

  Heembouw levert bedrijfspand op aan Transport van Overveld

  Dinsdag 23 februari j.l. leverde Heembouw het nieuwe bedrijfspand van Transport van Overveld in Etten-Leur op. Heembouw Architecten heeft het ontwerp gemaakt van dit moderne pand op bedrijventerrein Vosdonk, dat ligt direct tegen de huidige locatie aanligt. De overdracht vond in klein comité plaats. Van te voren hadden alle betrokkenen van zowel Heembouw en Heembouw Architecten een korte videoboodschap opgenomen met felicitaties voor de familie van Overveld. Dit gebaar werd erg gewaardeerd.

 9. Fijne feestdagen en een gezond 2021!

  nieuws17 december 2020

  Fijne feestdagen en vooral een heel gezond 2021!

  Ook voor Heembouw was 2020 anders dan anders. Een jaar waarin we ondanks alle beperkingen hebben doorgebouwd om plekken te creëren waar mensen willen zijn. Het was een jaar van verandering, met een bestuurswissel en een nieuwe huisvesting voor Heembouw Kantoren en Bedrijfsruimten Zuid, maar ook een jaar met de nodige hoogtepunten. Heembouw sluit de deuren van haar kantoren vanaf 21 december tot en met 3 januari. Meer dan ooit bedanken wij onze klanten voor het vertrouwen en wensen wij u fijne feestdagen en een succesvol en vooral gezond 2021!
 10. nieuws14 december 2020

  Heembouw levert duurzame nieuwbouw VSVK op

  Op donderdag 10 december heeft Heembouw het nieuwe complex voor VSVK op bedrijventerrein Boezem Oost in Pijnacker-Nootdorp opgeleverd. Het ontwerp van zowel het interieur als het exterieur is van Heembouw Architecten. De nieuwe huisvesting bestaat uit twee losse gebouwen. Het gebouw aan de Schouwweg bevat een kantoor van 1.000m2 en 9.500m2 aan bedrijfsruimte, het andere gebouw aan de Verlaatweg bevat een werkplaats en stalling. Tussen beide gebouwen bevindt zich de logistieke zone, uit het zicht van de openbare weg. De moderne werkplaats heeft een innovatieve prefab stalen smeerput, waar VSVK haar materieel zelf gaat onderhouden.

 11. Oplevering Heembouw Lomans Totaalinstallateur Heembouw Architecten

  nieuws7 december 2020

  Heembouw levert nieuw duurzaam kantoor Lomans Totaalinstallateur op

  Vrijdag 4 december was de feestelijke oplevering van het nieuwe kantoor van Lomans Totaalinstallateur in Capelle aan den IJssel. Het nieuwe pand werd door Heembouw ontworpen en gerealiseerd. Het interieurontwerp is van Wildenberg Interieurarchitectuur. Door de corona maatregelen vond de oplevering plaats in klein comité. Alle betrokkenen vanuit Heembouw en Heembouw Architecten hadden voor Lomans een korte videoboodschap ingesproken met felicitaties, wat erg werd gewaardeerd.

Bekijk alle artikelen