Home

En wat is leuker dan dit gehele proces delen met collega’s van andere vestigingen? Juist! Samen met Koen de Bruin organiseerde ik op vrijdag 23 september de 5e Heembouw Talks. Een leuke mogelijkheid voor collega’s om een kijkje te nemen in de keuken van een ander.

Ik als commercieel medewerker bij Heembouw Kantoren kom weinig tot niet bij projecten van bijvoorbeeld Bedrijfsruimten. Heembouw Talks is een mooi platform om in een uur alles te horen én te zien van het desbetreffende project.

Vrijdag middag 14:15 uur, alles staat klaar en mijn collega’s druppelen binnen. 14:30 uur trapt Durk van Loon (commercieel directeur) af en breekt er een half uur aan met presentaties over het ontwerp, de aanbiedingsvorm, BIM, technische uitdagingen, cleanrooms en een quizz waar een lekkere fles prosecco gewonnen kon worden.

Met passie werd er verteld en de luisteraars werden meegenomen in het verhaal.

En daarna, helmen op, veiligheidsschoenen aan en een rondje lopen over de bouw! Blijft leuk. De uitvoerders, werkvoorbereiders en de projectleider namen in groepjes van 5 personen de leiding en hebben ons alles laten zien. Indrukwekkend en vooral groot!

De 10.000 stappen zijn die dag zeker gehaald. Even bijtanken bij de borrel en weer achter aansluiten in de file richting het weekend.

Hierbij een impressie van de middag, in video!