Home

Beste Werkgevers Keurmerk 2017-2018 voor Heembouw

Werken bij Heembouw Beste Werkgever 3 sterren
Heembouw mag een jaar lang het Beste Werkgevers Keurmerk 2017-2018 met 3 sterren voeren. Een officieel keurmerk, toegekend door Effectory, een onafhankelijk bureau dat gespecialiseerd is in medewerkers feedback. Heembouw dankt het keurmerk aan haar hoge beste werkgevers score. Met een 7,7 ligt deze ruim boven het branchegemiddelde van 7,1.
Keurmerk Beste Werkgever 2017-2018

Heembouw laat elk jaar een medewerkersonderzoek uitvoeren door Effectory. De resultaten uit dit onderzoek, dat in het voorjaar van 2017 is gehouden en waarop een respons van bijna 95% kwam, leverde deze hoge beste werkgever score op. Hierdoor mag Heembouw gedurende het hele jaar het Beste Werkgevers Keurmerk, met de maximale score van 3 sterren voeren. Of je als organisatie in aanmerking komt voor het Beste Werkgevers Keurmerk, wordt bepaald door wat je eigen medewerkers over je organisatie zeggen als werkgever. De score is een gemiddelde van de respons op vragen met betrekking tot organisatietrots, support voor de doelstellingen, tevredenheid over de organisatie en het eigen werk, waardering en het benutten van talent.

Dit jaar beloonde Effectory goede werkgevers voor het eerst met het 'Beste Werkgevers Keurmerk'. Volgens Guido Heezen, oprichter van Effectory, is dit een pluim voor alle werkgevers die het beste voor hebben met hun medewerkers: "Wij belonen goed werkgeverschap al 15 jaar, maar sinds dit jaar doen we dat voor het eerst in de vorm van een officieel keurmerk. Eerlijk, en alleen te verdienen door een goede beoordeling van je eigen mensen. Dit maakt leuke werkgevers zichtbaar voor talent."

Heembouw is heel blij met deze waardering door de medewerkers.

Lees ook het blog van HR manager Nienke Schilstra over dit keurmerk.

Ben je enthousiast geworden over onze organisatie en wil je zelf aan de slag bij Heembouw? Kijk dan naar onze vacatures.