Home

Gedurende de realisatie zijn we nog steeds aan het ontwerpen en verbeteren om het gebouw optimaal aan de wensen van de klant te voldoen. Dit doen we samen met Heembouw Architecten die DSP hierin adviseert. Het originele ontwerp is gemaakt door Raffaan Architecten.

Verboden voor onbevoegden

De site van DSM is niet zomaar voor iedereen toegankelijk. Wil je op de bouwplaats van Heembouw komen dan moet je door de uitvoerder zijn aangemeld bij de beveiliging van de site. Iedereen die de site van DSM betreedt moet zijn aangemeld, zich identificeren en een veiligheidstoets maken. Zijn een van deze drie onderdelen niet in orde, dan mag je de site niet betreden. Ook al ben je een leverancier, de toegang word je dan geweigerd. Dit betekent voor Heembouw dat de leveranciers duidelijke instructies krijgen en weten waaraan het (toeleverende) personeel moet voldoen. Geen goede voorbereiding betekent stagnatie in het bouwproces.

De uitvoerder van het project, Richard Hubert, zorgt er met zijn uitvoeringsteam voor dat dit soepel verloopt. Dit vraagt echter wel meer werk t.o.v. een ‘normale bouwplaats’.

Circulair

DSP neemt de rolling- en stellingkasten van het huidige magazijn mee naar de nieuwe locatie. Zo worden de kasten, circulair ingezet. Ook de kraanbaan wordt, na een kleine aanpassing, aangepast aan de nieuwe afmetingen en circulair hergebruikt.

Klik hier voor de voortgangsfoto's van het project.

Nieuwbouw kantoor en werkplaats DSP Delft
Bouwkeet en bord op de DSM site