Home

Feestelijke oplevering verduurzaming 116 appartementen aan de Boslaan te Katwijk

Oplevering 116 woningen Boslaan Katwijk Dunavie Dunergie
In opdracht van woningcorporatie Dunavie heeft Heembouw 116 appartementen aan de Boslaan in Katwijk in bewoonde staat energiezuiniger gemaakt. Afgelopen donderdag 25 april vierden we met Dunavie en de bewoners een opleverfeestje.

Vanaf september 2018 zijn de 116 woningen in vijf woonblokken van binnen en buiten aangepakt. Naast het aanbrengen/vervangen van de cv-installatie, mv-installatie, spouwisolatie en het vervangen van de enkele beglazing door dubbele beglazing, zijn de kozijnen opnieuw geschilderd en konden de bewoners kiezen voor het laten plaatsen van zonnepanelen. Alle maatregelen samen hebben ervoor gezorgd dat de woningen van gemiddeld label D naar label A zijn gegaan.

Katwijk Boslaan Dunavie Dunergie 116 appartementen

Dunavie heeft binnen haar verduurzamingsprogramma Dunergie de ambitie om tot 2020 circa 800 van haar woningen te verduurzamen. Heembouw is één van de drie partijen die is geselecteerd om dit uit te voeren. Om Dunavie te bedanken voor hun vertrouwen en de fijne samenwerking werd er tijdens het opleverfeestje een “Veens kratje” met lokale lekkernijen uit Roelofarendsveen overhandigd aan Annemarie Rook, Manager Wonen van Dunavie.