Home

Deuren, ramen en kozijnen zijn vervangen, en de buitengevels geïsoleerd. Verder zijn er energiezuinige ventilatiesystemen gekomen en is de dakisolatie verbeterd. Alle asbest is verwijderd en op het dak zijn zonnepanelen geplaatst. Tenslotte is ook de buitenkant van het Vreebos opgeknapt.Door al deze verbeteringen hebben de woningen nu een energielabel A++, waar ze voorheen label E hadden.

Comfortverbetering
Ook het wooncomfort voor de bewoners is verbeterd. Alle woningen kregen een nieuwe badkamer, toilet en keuken. Verder zijn verouderde radiatoren en cv-leidingen vervangen en is er nieuwe waterleiding en riolering gekomen.

Goede samenwerking
De samenwerking tussen Vidomes en Heembouw is goed bevallen. En, minstens zo belangrijk, ook de huurderszijn tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. Zij zijn positief over de geleverde kwaliteit en de communicatie tijdens de werkzaamheden. We zien dit duidelijk terug in het cijfer dat bewoners gaven, want ondanks de aanwezige overlast kregen we van de meeste huurders een 7 of hoger.