Home

De eerste paal werd geslagen door Niels Zonneveld, managing director van LEMO, in aanwezigheid van alle medewerkers van LEMO, de teams van Heembouw en Heembouw Architecten en de strategische partners voor de bouw. LEMO Benelux is onderdeel van de internationale LEMO Group SA en fabriceert hoogwaardige connectoren die toegepaHeembouw Architecten-tech industrie, waaronder semiconductor-, test- en measurement, F1 auto’s, kritische medische toepassingen, ruimtevaart sector en broadcast industrie.

Feestelijke paal nieuwbouw Lemo

Niels Zonneveld, managing director LEMO (rechts) met vader Jan Zonneveld

Het bedrijf maakt een sterke groei door, die op de huidige locatie in Heemskerk niet gefaciliteerd kan worden. Op basis van de wensen van LEMO adviseerde Heembouw, middels de Heembouw gronddatabank, de locatie op de Noordkop van de Waarderpolder.

Bij de bouw staat duurzaamheid centraal. Zo wordt een GPR 8,5 behaald door gebruik te maken van PV panelen, mossedumdak en wordt het gehele pand gasloos aangesloten. Voor het comfort van de medewerkers is het klimaatsysteem ook toegepast in de assemblage en bedrijshal. Voor een prettige werkomgeving is in het ontwerp van Heembouw Architecten veel ruimte gemaakt voor daglicht en uitzicht. De oplevering is naar verwachting medio 2019.