Home

In de middag werden de genodigden ontvangen in de modelwoning van het project. Commercieel directeur Guido Voermans startte de bijeenkomst met een korte presentatie over de geschiedenis van de locatie en het ontstaan van de ontwikkeling. Werkvoorbereider Ralph van der Kamp vervolgde de presentatie met een toelichting over onder andere de sloop van de kantoorpanden, het behoud van het 6 verdiepingen hoge kunstwerk, de bouw van de tweelaagse parkeergarage en de toepassing van tunnelgietbouw met een overspanning van 10 meter (uniek in Europa). Na de presentatie werd er een rondleiding gegeven, waarbij we eindigden met een kijkje in het penthouse op de 15e etage.

De President Den Haag relatiebezoek

Guido: “Het is goed om te laten zien waar we mee bezig zijn. We zijn trots op de dingen die we doen en dat delen we natuurlijk graag! Twee keer per jaar organiseren we deze projectbezoeken, waarbij we afwisselen tussen renovatie-, transformatie en nieuwbouwprojecten. Het leuke van deze middagen is dat we onze opgedane kennis en ervaring kunnen delen met anderen. Zo kunnen we elkaar, als vakgenoten, inspireren tot het ontwikkelen en realiseren van plekken waar mensen graag zijn.

Wilt u ook eens deelnemen aan een projectbezoek? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief, daarin worden de projectbezoeken aangekondigd.