Home

Bij Heembouw beseffen we ons heel goed wat betrokkenheid en bevlogenheid voor ons bedrijf en vooral ook voor onze medewerkers en klanten kunnen doen. Bevlogen mensen halen voldoening uit hun werk, zijn zeer betrokken zijn en voelen zich energiek, vitaal en trots. Bevlogen mensen zijn ook productiever en innovatiever.

Week van de Bevlogenheid wij doen mee

Ambitieus

Onze ambities zijn niet gering als het gaat om die betrokkenheid en bevlogenheid. De benchmark voor betrokkenheid is een score van 7,6 en voor bevlogenheid is dat een 7,3. Wij stellen onszelf tot doel om op betrokkenheid een 8,5 te scoren en op bevlogenheid een 8. Jaarlijks laten we een onderzoek door Effectory uitvoeren. Hoe we momenteel scoren op deze onderwerpen lees je in het blog van onze HR manager Nienke Schilstra.

Van Purpose naar Presteren

Het onderwerp Bevlogenheid is op dit moment één van de belangrijkste ‘trending topics’ voor de toekomst van werkend NL. In dit kader vindt op 7 juni het event ‘Van Purpose naar Presteren’ plaats in het AFAS-theater in Leusden. Er zijn 4 inspirerende topsprekers, waaronder Bas Kodden, directeur van het executive MBA programma aan de Nyenrode Business University en auteur van het no. 1 managementboek ‘Word een HELD’. Dit event levert naast inspiratie en netwerken met collega leidinggevenden, concrete tools die direct toepasbaar zijn.

Voor de laatste info en het bestellen van tickets, kijk op www.weekvandebevlogenheid.nl.