Home

Alijd van Doorn heeft een uitgebreid track record op het gebied van zowel architectuur als duurzaamheid. Zo was zij 10 jaar actief als zelfstandig ontwerpmanager, doceerde aan de academies voor bouwkunde in Amsterdam en Rotterdam, en is sinds 10 jaar docent aan de TU Delft. Daarnaast heeft zij meerdere publicaties op haar naam staan. Voor haar overstap naar Heembouw was Alijd van Doorn ontwerpleider bij ABT.

Heembouw Architecten

In de bedrijfsvoering van Heembouw staat de eindgebruiker centraal. Vanuit de overtuiging dat een aannemer en een architectenbureau onder één dak klanten efficiency en gemak bieden, is in 1996 HeembouwArchitecten opgericht. In de ruim 20 jaar van haar bestaan, is Heembouw Architecten gegroeid tot een volwassen bureau met ruim 25 medewerkers: architecten, teamleiders, ontwerpmanagers en modelleurs. In samenwerking met Heembouw heeft Heembouw Architecten een breed scala aan woningen, bedrijfspanden en kantoren ontworpen en ook daadwerkelijk gerealiseerd.

De samenwerking met Heembouw biedt klanten één contractpartner voor ontwerpen en bouwen. De intensieve samenwerking zorgt voor vanzelfsprekend overleg en afstemming tussen de verschillende specialisten in huis en biedt klanten efficiency, gemak en levert winst op in de doorlooptijd en totale bouwkosten.

Alijd van Doorn directeur Habeon Architecten en duurzaamheid