Home

Heembouw-dochter Habeon Architecten heet voortaan Heembouw Architecten

New Logic III
Het architectenbureau van Heembouw, Habeon Architecten, heet vanaf 1 september Heembouw Architecten. Met de naamswijziging brengt Heembouw haar unieke positie als ontwerpende bouwer nóg beter voor het voetlicht en speelt in op wat de bouw- en vastgoedwereld nu nodig heeft: een volledig integrale aanpak om effectief antwoord te kunnen geven op thema’s als circulariteit, gezondheid en virtueel bouwen. Wat niet verandert, is de onafhankelijke status van Heembouw Architecten als creatief en innovatief architectenbureau voor bedrijfspanden, kantoren en woningen.

Sinds haar oprichting door Heembouw in 1996, is Heembouw Architecten uitgegroeid tot een volwaardig bureau met ruim 30 architecten, REVIT modelleurs en een interieurafdeling. Recente voorbeelden van onze turn key projecten zijn het toonaangevende DC New Logic III aan de A58 voor opdrachtgever DOKVAST, met een BREEAM-score van 99.48% het op één na meest duurzame gebouw ter wereld, de renovatie en verduurzaming van 120 maisonnettewoningen voor opdrachtgever Havensteder in Rotterdam en de verduurzaming en modernisering van kantoorpand Metropolitan op de Amsterdamse Zuidas.

Heembouw Architecten

De naamsverandering van Habeon Architecten in Heembouw Architecten, geeft invulling aan de filosofie van Heembouw om vanuit één merk en één gezamenlijke context met passie en bezieling invulling te geven aan haar visie: Een plek creëren waar mensen willen zijn.