Home

Groei faciliteren

Yari Hair & Cosmetics is een Nederlands familiebedrijf dat als groothandel in huid- en haarverzorgingsproducten de markt bedient. Ook bieden ze verschillende unieke samengestelde haar- en cosmetische producten aan. Heembouw Architecten maakte het ontwerp voor het nieuwe pand, dat nodig was om de verdere groei van het bedrijf te faciliteren.

Trots familiebedrijf

De trots van het familiebedrijf uitstralen, dat was de opdracht aan Heembouw en Heembouw Architecten. Een gebouw waar daarnaast de betrokken medewerkers van Yari zich thuis voelen. In november 2020 startte de bouw van dit bedrijfspand.

Ontwerp van Heembouw Architecten

Heembouw Architecten heeft in het ontwerp gekozen voor een ruim opgezette kantine op een prominente plek op de eerste verdieping. Met prachtige uitkijk over het weidse landschap in de  omgeving. Dit maakt de kantine dé plek voor een ontspannende werkonderbreking waar alle medewerkers samen komen.

Het kantoorgedeelte is een waar architectonisch accent. De gevel is als het ware naar binnen gedrukt, hierdoor ontstaat een afwisseling van rechte en schuine (gevel)vlakken. Door middel van afwijkende materialen wordt dit extra benadrukt. Zo wordt het terras en de luifel voorzien van biobased houtcomposiet gevelbekleding. Door de verspringing krijgt het gebouw de speelse maar zakelijke uitstraling die Yari voor ogen had aan de start van dit proces. Samen maakt dat dit een plek is waar mensen willen zijn.