Home

De opdrachtgever toont zich erg tevreden over de verloop van de renovatie:

“We ondervinden bijna geen hinder of overlast van de werkzaamheden en het resultaat is prachtig. We wisten wel dat het pand zou opknappen, maar het resultaat overtreft onze verwachtingen, we kijken dan ook uit naar de volgende fase.”

Allseas

Het kantoor van Allseas, dat dateert uit de jaren negentig, bestaat uit drie losse gebouwen met een totale omvang van 15.000 m2. De gebouwen worden met elkaar verbonden door nieuw te realiseren trappenhuizen en krijgen een duurzame en kwalitatieve upgrade. Hierdoor ontstaat een comfortabel, duurzaam en toekomstbestendig kantoor De drie gebouwen, worden na elkaar gerenoveerd. Zodra een gerenoveerd bouwdeel in gebruik is genomen, start Heembouw met de (sloop)werkzaamheden van het volgende deel.

Het ontwerp is van MoMENT Architectuur en Atelierfront. De engineering werd gedaan door Heembouw Architecten, die ook het ontwerp virtueel heeft uitgewerkt in BIM. Strategische partner Lomans Totaalinstallateur is verantwoordelijk voor de installaties.

Allseas is een aannemer met hoogwaardige technologie in de offshore energiemarkt en expert in het ontwerp en de uitvoering van grote en complexe offshoreprojecten. De veelzijdige vloot van zelf ontworpen gespecialiseerde schepen werkt wereldwijd en is voorzien van de meest geavanceerde systemen.