Home
Oplevering Heembouw Lomans Totaalinstallateur Heembouw Architecten

Voorzijde nieuw kantoor Lomans Totaalinstallaties

Heembouw startte in april 2020 met de bouw van het 1.660 m2 grote gebouw dat bestaat uit 1.340 m2 kantoor- en opleidingsruimte en 320 m2 magazijn. In amper 8 maanden is het gehele project gerealiseerd. De sleuteloverdracht was bescheiden en op gepaste afstand. Projectleider Daan Fredriks van Heembouw overhandigde vestigingsmanager Hugo Overakker van Lomans een grote symbolische sleutel. Hugo Overakker: “We zijn erg blij met het gebouw, het overtreft zelfs mijn verwachtingen!” Algemeen directeur Joost den Otter kreeg uit handen van Daan Fredriks een maquette van het nieuwe kantoor voor op het hoofdkantoor van Lomans in Amersfoort.

Oplevering Heembouw Lomans Totaalinstallateur Heembouw Architecten

Vestigingsmanager van Lomans Hugo Overakker (links) krijgt de symbolische sleutel overhandigd van projectleider Heembouw Daan Fredriks (rechts)

Lomans Totaalinstallateur en Heembouw zijn geen onbekenden van elkaar; als strategisch partner werkt Lomans vaak met Heembouw samen. De nieuwe vestiging is gebouwd om de groei van het bedrijf op te vangen en een goede plek te bieden aan de Lomans Academy. Met deze eigen bedrijfsschool kunnen jongeren binnen Lomans een volwaardige mbo-opleiding volgen.

Oplevering Heembouw Lomans Totaalinstallateur Heembouw Architecten

De nieuwe vestiging in Capelle is met veel aandacht voor duurzaamheid en welzijn van de medewerkers ontworpen. Het is een echt visitekaartje voor Lomans, met energielabel A++, fijne werkplekken en een verdiepte kuip op de begane grond dat dienst gaat doen als werkcafé. Het gebouw ademt een sfeer van luxe en geborgenheid en biedt een mooi uitzicht op de N210. Het duurzame karakter van het gebouw komt ook tot uiting in de houten gevelbekleding en de groengevel op de begane grond. Ook heeft het gebouw zonnepanelen op het dak. Het nieuwe kantoor heeft een GPR score van 8.

Klik hier voor meer foto's en de projectpagina